Kopier url naar klembord Home - Aanmelden - Keuzelijst - Word lid van het KNGF

Je werkt in loondienst

Lees meer

Je bent in dienst als fysiotherapeut in een vrijgevestigde praktijk, je werkt intramuraal of in loondienst bij bijvoorbeeld een overheidsinstelling.

Je werkt als vrijgevestigd fysiotherapeut

Lees meer

Je bent (waarnemend) eigenaar of maat in een vrijgevestigde praktijk en bent BIG geregistreerd. Of je vervangt als ZZP-er de eigenaar of manager van de praktijk.

Je bent student fysiotherapie

Lees meer

Je bent student aan de opleiding voor fysiotherapie en wil gebruik maken van aantrekkelijke studentenkorting op de Dag van de Fysiotherapeut en bijeenkomsten van het KNGF. Word nu lid van het KNGF en betaal slechts €2 euro (p.m.).

Je bent praktijkmanager (niet BIG)

Lees meer

Je bent manager in een vrijgevestigde praktijk en niet BIG-geregistreerd. Je ontvangt de FysioPraxis en krijgt juridische bijstand, financiële voordelen op verzekeringen en producten tot wel duizenden euro's en maakt gratis gebruik van de KNGF-geschillen regeling.

Je werkt niet als fysiotherapeut (in NL)

Lees meer

Je hebt (nog) geen werk kunnen vinden, maar staat wel in het BIG-register. Of je bent BIG-geregistreerd maar werkt uitsluitend als fysiotherapeut in het buitenland. Je draagt bij aan belangenbehartiging, je hebt stemrecht, krijgt o.a. de FysioPraxis en ondersteuning van ledenvoorlichters.

Belangstellend lid

Lees meer

Je bent niet BIG-geregistreerd, werkt als fysiotherapeut in het buitenland of hebt interesse in het werkgebied van fysiotherapie. Je draagt bij aan belangenbehartiging, krijgt o.a. de FysioPraxis en FysioEnieuws.

Stuur een e-mail