Kopier url naar klembord Home - CKR punten - Register en punten - Toevoegen punten

(scholings)activiteit met KNGF accreditatie

Lees meer

Je hebt in 2015-2019 een scholingsactiviteit gevolgd die door het KNGF is geaccrediteerd, maar hebt nog geen punten ontvangen. Zoek voordat je verder gaat het accreditatienummer op in de lijst van geaccrediteerde scholingsactiviteiten.

Buitenlandse scholing op het gebied van fysiotherapie

Lees meer

Een buitenlandse scholing bijgewoond in de periode 2015-2019 die is geaccrediteerd door een zustervereniging van het KNGF (lid (ER)-WCPT). Je ontvangt de punten in het kwaliteitsdeel.

(Buitenlandse) scholing andere beroepsgroep

Lees meer

De (buitenlandse) scholing bijgewoond in de periode 2015-2019 is geaccrediteerd voor een beroepsgroep die valt onder artikel 3 of artikel 14 van de Wet BIG. Dit geldt zowel voor scholing die in Nederland als in het buitenland gevolgd is.

Buitenlands congres op het gebied van fysiotherapie

Lees meer

Je hebt in de periode 2015-2019 een congres, symposium of lezing in het buitenland bijgewoond. Deze is geaccrediteerd door een zustervereniging van het KNGF (lid (ER)-WCPT). U ontvangt de punten in het kwaliteitsdeel.

(Buitenlands) congres andere beroepsgroep

Lees meer

Je hebt in de periode 2015-2019 een (buitenlands) symposium of congres bijgewoond dat is geaccrediteerd voor een beroepsgroep die valt onder artikel 3 of artikel 14 van de Wet BIG. Dit geldt zowel voor deelname aan een congres in Nederland als in het buitenland.

Overige activiteit (punten kwaliteitsdeel)

Lees meer

Je hebt in de periode 2015-2019 een van de volgende activiteiten gedaan: Stagebegeleiding, Refereergroepen, onderzoeksactiviteiten, publicatie of het geven van een cursus aan fysiotherapeuten (zie voor meer informatie het BOCK beleidsdocument).

Stuur een e-mail