Workshop Effectieve dossiervoering

donderdag 24 september 2020 19:30 - 21:30
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Locatie
Adres AFAS AZ Stadion
Stadionweg 1
1812 AZ ALKMAAR
Telefoon 072 5478088
E-mail uitbijaz@az.nl
Website www.az.nl
Algemene informatie
Status Plaats beschikbaar
Groep beroepsgerelateerde scholing
Inschrijven voor 23-9-2020
Organisatie
Organisator KNGF
Contactpersoon Mevrouw F. van der Pas
Telefoon 0334791109
E-mail scholing@kngf.nl
Website www.kngf.nl
  • Praktische info
  • Programma
  • Inhoud
  • Overig
  • Kosten
Doel

• Besteedt na deze bijeenkomst minder tijd aan administratie per patiënt door een toename van kennis over de minimale eisen zoals beschreven in de KNGF richtlijn dossiervoering 2019 (zowel welke vakjes als de inhoud daarvan)
• Kan zijn/haar klinisch redeneerproces inzichtelijk maken binnen zijn/haar dossiervoering. Waarin er een duidelijke relatie is tussen anamnese, onderzoek en behandelplan.
• Kan tijdens het behandelproces een bewuste keuze maken t.a.v. de inzet van klinimetrie, behandeljournaalgegevens, tussentijdse evaluaties, rapportages.

Doelgroep
Algemeen en verbijzonderde fysiotherapeuten

Accreditatie:
Accreditatie is aangevraagd voor het KRF NL basisregister Algemeen Fysiotherapeut en/of Vrij deel.

Aantal deelnemers:
Het minimum aantal deelnemers is 30 en het maximaal aantal deelnemers is 60.
De scholing is toegankelijk voor KNGF-leden en niet-leden.
Voor de eerste 5 KNGF Student-leden, is deze scholing GRATIS. Vanaf KNGF Student-lid nr. 6 betalen KNGF Studentleden de KNGF-lid prijs van € 40,00 p.p.
De kosten voor deelname bedragen € 40,00 voor KNGF-leden en € 80,00 voor niet-leden.

Verhinderd? Voorkom onnodige kosten:
Op al onze bijeenkomsten zijn de KNGF betalingsvoorwaarden van toepassing. Kun je toch niet bij een bijeenkomst zijn, meld je op tijd af en voorkom onnodige kosten. Je betaalt slechts € 12,50 administratiekosten als je je tot 3 weken vóór de bijeenkomst afmeldt. Daarna betaal je het volledige bedrag. Tip: misschien wil een collega jouw plek innemen?

Nieuwe regel binnen de KNGF betalingsvoorwaarden
Heb je je aangemeld voor een ‘gratis’ bijeenkomst en kun je er niet bij zijn? Meld je kosteloos uiterlijk 24 uur vóór de bijeenkomst af. Anders moeten we helaas € 25,00 No-show in rekening brengen voor organisatie-, locatie- en cateringkosten. Begrijpelijk toch? Kijk voor de complete KNGF betalingsvoorwaarden op de website www.mijnkngf.nl.
19.00 uur - Ontvangst en inschrijving
19.30 uur - Start scholing
20.30 uur - Pauze
20.45 uur - Vervolg scholing
21.30 uur - Einde
Workshop effectieve Dossiervoering.

• Wil jij minder tijd kwijt zijn aan je dossiervoering?
• Wil je je klinisch redeneren beter inzichtelijk maken in je patiëntendossier?
• Gebruik je ook altijd dezelfde klinimetrie in je dossier?
• Welke gegevens moet je nu invullen in je behandeljournaal, wat staat er in de evaluaties en rapportages.

Schrijf je dan nu in voor de workshop effectieve dossiervoering. Vanaf 1 januari 2020 is de nieuwe KNGF richtlijn dossiervoering van kracht. De gepubliceerde richtlijn ‘Fysiotherapeutische dossiervoering 2019’ is tot stand gekomen naar aanleiding van schrapsessies. De sessies hadden tot doel de administratieve lasten te verlichten. Tijdens deze interactieve workshop zullen we verder ingaan hoe je effectief kan inzetten in je dossiervoering.
Spreker
Sander Ensing is werkzaam als docent voor de Hanze University of applied sciences afdeling fysiotherapie en daarnaast fysiotherapeut/ manueel therapeut met een interesse voor hoofdpijnproblematiek, neurodynamica en aanvullende diagnostiek. Binnen het onderwijs is hij met name bezig met de klinische lessen en tutoren binnen het musculoskeletale domein, patiënten contact op de opleiding en stagebegeleiding.
Sander heeft met 3 collegae sinds 2014 ECEZG opgezet vanuit de wens te werken naar eigen idee waar hij en zijn collegae voor staan binnen het onderwijs. Praktijkvoering, onderwijs en onderzoek zijn de peilers van hun praktijk. Zijn brede interesse voor gezondheid en zorg was er al vroeg door het werk van zijn ouders in ziekenhuis en sport. Zijn eigen interesses voor bewegen komen naast werk tot uiting in Budo-sport en klimmen op de mooiste wanden van Nederland en daarbuiten.

Hanneke Muijen is Master 'Fysiotherapie bij mensen met chronische ziekten’ en werkt als fysiotherapeut in een eerstelijnspraktijk in Waalwijk. Daarnaast is zij als gastdocent verbonden aan verschillende fysiotherapie-opleidingen in Nederland, waar zij vooral lessen binnen de bacheloropleiding en post-HBO-cursussen verzorgt, die betrekking hebben op chronische aandoeningen als Parkinson en reuma. Zij vindt het erg fijn om met beide benen in het vak te staan en om daarnaast kennis over te dragen aan fysiotherapie-studenten of reeds werkende fysiotherapeuten. Het is haar missie om de theorie over te dragen met praktische handvatten.

Hieronder ziet u de prijzen per lidmaatschap.


PrijscategoriePrijs
KNGF-studentlid€ 40,00
KNGF-lid Compleet€ 40,00
Standaard prijs€ 80,00
KNGF-lid zonder korting€ 80,00
InschrijvenInschrijven namens Terug
Stuur een e-mail