Community Uitvoeringsplan

dinsdag 9 juni 2020 18:00 - 20:45
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Locatie
Adres KNGF hoofdkantoor
Stadsring 159
3817 BA AMERSFOORT
Telefoon 033-467 29 00
Fax 033-467 29 99
E-mail hoofdkantoor@kngf.nl
Website www.kngf.nl
Algemene informatie
Status Plaats beschikbaar
Groep beleidsbijeenkomst
Inschrijven voor 9-6-2020
Organisatie
Organisator KNGF
Contactpersoon Mevrouw F. van der Pas
Telefoon 0334791109
E-mail scholing@kngf.nl
Website www.kngf.nl
  • Praktische info
  • Programma
  • Inhoud
De bijeenkomst vindt plaats bij het KNGF, Stadsring 159b in Amersfoort, op dinsdag 9 juni 2020.

Parkeermogelijkheden:
Mocht je met de auto komen dan adviseren wij je gratis te parkeren in de garage van het KNGF (mogelijk vanaf 16.45 uur). De parkeergarage bevindt zich onder het gebouw van het KNGF aan de stadsring 159-B, (voorzijde). Je rijdt de parallelweg op en meteen de eerste inrit aan de rechterzijde ga je naar beneden. Toets op cijfer 1 (KNGF) en druk daarna op het belicoon. Hierna krijg je toegang tot de parkeergarage.

S.v.p. parkeren in de vakken en NIET in de vakken van Fysiotherapie SMC.

Wanneer blijkt dat bovenstaande parkeermogelijkheid vol is dan wordt verzocht om je auto te parkeren in de parkeergarage Beestenmarkt, tegen betaling (vanaf de Stadsring naar rechts).
Deze parkeergarage is geopend van maandag tot en met zaterdag van 7.30 tot 22.00 uur, op donderdag van 7.30 tot 24.00 uur.
Uitrijden kan 24 uur per dag.
We starten om 18.00 uur met salade en luxe broodjes in het Fysiocafé bij het KNGF.

Aanvang van de bijeenkomst is 18.30 uur en we sluiten af rond 20.45 uur.
BEWEGING IN FYSIOTHERAPIE: DENK EN DOE JE MEE?

Met veel plezier nodigen we je uit voor de community bijeenkomst op dinsdag 9 juni a.s. van 18.00 tot circa 20.45 uur waar we samen werken aan de toekomst van fysiotherapie.

Terugblik
De visie ‘Vertrouwen in Beweging 2025' op de fysiotherapie en het vak van de fysiotherapeut ontwikkeld en aangenomen in de Algemene Ledenvergadering in 2018.

In vervolg hierop is samen met onder meer leden, vertegenwoordigers van beroepsinhoudelijke verenigingen, opleidingsinstituten en onderzoekers een Uitvoeringsplan opgesteld. Hierin staan vier bewegingen beschreven waarmee we investeren in realisatie van de visie richting 2025:
• Beweging in netwerken en samenwerking
• Beweging in innovatie en onderzoek
• Beweging in preventie en gezondheid
• Beweging in beroep en opleiding

Volgende stap
Belangrijk onderdeel van het uitvoeringsplan is een halfjaarlijkse community bijeenkomst als vervolg op de grote bijeenkomsten waarin we elkaar ontmoet hebben in het kader van de ontwikkeling van de visie en het uitvoeringsplan. Tijdens deze bijeenkomst komen we samen met alle geïnteresseerden en betrokkenen bij het uitvoeringsplan. We informeren je over de voortgang, we gaan inhoudelijk in gesprek over lopende activiteiten en onderzoeken hoe we zaken kunnen versterken of versnellen. Deelname biedt inzicht in en bijdrage aan de ontwikkeling van het beroep en beroepsgroep op weg naar de fysiotherapeut van 2025 en is een uitgelezen mogelijkheid om elkaar in informele setting te ontmoeten en tegelijk inhoudelijk bij te dragen aan de fysiotherapie.
InschrijvenInschrijven namens Terug
Stuur een e-mail