Masterclass Ondernemen in de fysiotherapie

dinsdag 3 maart 2020 19:00 - 22:00
  • Vanaf €0,00 
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Locatie
Adres Landgoed de Salentein
Putterstraatweg 5
3862 RA NIJKERK GLD
Telefoon 033-2475201
E-mail info@landgoeddesalentein.nl
Website www.landgoeddesalentein.nl
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Groep beroepsgerelateerde scholing
Inschrijven voor 19-2-2020
Organisatie
Organisator KNGF
Contactpersoon Mevrouw L.D. Nanlohy
E-mail Hometeam@kngf.nl
Website www.kngf.nl
  • Praktische info
  • Programma
  • Inhoud
  • Overig
  • Kosten
Locatiegegevens
Landgoed de Salentein – Zaal: Callia Lounge
Putterstraatweg 5
3862 RA Nijkerk

Doelgroep
Deze masterclass is interessant en bestemd voor fysiotherapeuten werkzaam in de intra- & extramurale zorgsector, die 'het ondernemen' beter onder de knie willen krijgen.

Doel
Verbetering positionering van de 1e lijn fysiotherapeut op de zorgmarkt; de informatie verandering van de zorg en de rol van de fysiotherapie in het werkveld optimaliseren. De ontwikkelingsaspecten als regionalisering, wijkgerichte zorg en belang van samenwerking komen mede aan bod.

Deelname
Het maximaal aantal deelnemers is gesteld op 100.
Deze Masterclass is GRATIS toegankelijk voor alle intra- & extramuraal werkzame fysiotherapeuten.

Accreditatie
Voor deze masterclass wordt geen accreditatie aangevraagd.

Programma:
18.15 uur – Ontvangst deelnemers koffie/thee en iets lekkers en registratie deelnemers
19.00 uur – Start programma
20.15 uur – Korte pauze – koffie/thee/frisdrank/water
20.30 uur – Vervolg programma
21.30 uur – Borrel & Bite; netwerken met collegae en partners
22.00 uur – Vertrek allen
Vraagt je je weleens af ‘Hoe maak ik mijn praktijk toekomstbestendig?’
De samenleving digitaliseert en verandert. Mensen zijn mondiger, stellen hogere eisen en hebben nieuwe technologieën tot hun beschikking. Dit resulteert in zelfbewuste patiënten met hoge verwachtingen van de zorg. Hoe kun je als fysiotherapeut het verschil maken? Welke mogelijkheden heb je om jouw praktijk voor te bereiden op de toekomst, bijvoorbeeld door samen te werken?

Met elkaar gaan we het begrip “ondernemen” uitdiepen rekening houdend met de uitdagingen waar de gezondheidszorg de komende decennia voor staat (toegankelijkheid, betaalbaarheid, duurzaamheid, differentiatie, selectiviteit van inkopen, etc.).
Wij vertellen het jou graag in onze Masterclass ‘Ondernemen in de fysiotherapie’, samen met onze partners ABNAMRO, SpotOnMedics, Physitrack en een mogelijke gastspreker en lichten jou toe welke mogelijkheden er zijn.

Wij sluiten de Masterclass af met een borrel & bite zodat je nog even kunt napraten/netwerken met jouw collega’s uit het veld en onze partners.
Sprekers

* Elice Phijffers – ABN AMRO; Elice is Sectorspecialist Medisch voor onder andere de branche fysiotherapie. Als Sectorspecialist Medisch volgt zij de trends & ontwikkelingen in de fysiotherapie, ondersteunt ze haar collega’s in de marktgebieden bij specifieke investeringsvraagstukken, schrijft ze blogs & artikelen en organiseert ze regelmatig masterclasses.
In haar presentatie neemt zij je graag mee in de trends & ontwikkelingen die ABN AMRO ziet in de branche fysiotherapie en wat de positie van ABN AMRO daarin is.

* Frank van Zon - Physitrack; Frank van Zon is werkzaam als country director bij Physitrack. Physitrack is een revalidatieplatform voor fysiotherapeuten, waarmee huiswerkoefeningen meegegeven kunnen worden aan patiënten. Via de website of app houdt de patiënt zijn of haar therapie trouw bij en weet hij/zij precies wat er thuis gedaan moet worden. Oefeningen zijn namelijk een belangrijk onderdeel van een behandeltraject. De combinatie technologie (e-health) met de zorg!
In zijn presentatie gaat hij het hebben over 'Digitalisering van de zorg; wat heeft dit voor gevolgen voor jou als fysiotherapeut?
De maatschappij verandert snel en wij veranderen mee.
- Wat zijn huidige ontwikkelingen in de digitale zorg?
- Wat gebeurt er in binnen- en buitenland?
- Waar moeten wij zorgverleners rekening mee gaan houden in de komende jaren?

Tijdens de inleiding van Physitrack gaan we het hebben over de veranderende patiënt, de vraag naar digitale zorg en hoe je hier als praktijk praktisch op in kunt spelen.

* Frans Rientjes - SpotOnMedics; is co-founder en algemeen directeur bij SpotOnMedics. Frans heeft uitgebreide ervaring in de ICT-sector en met het transformeren van traditionele bedrijfsprocessen naar internetdiensten. In 2009 is het dienstenpakket uitgebreid met i-ASE Financieel en de labels SpotOnMedics en ScoponCredit.

Gastheren
Onze KNGF regioadviseurs Roy Jansen en Robert Hoogland zijn namens het KNGF aanwezig om jou o.a. te informeren over actuele thema’s zoals regionalisering, contracteren en kwaliteitszaken.

Hieronder ziet u de prijzen per lidmaatschap.


PrijscategoriePrijs
KNGF-lid Compleet€ 0,00
KNGF-lid zonder korting€ 0,00
Standaard prijs€ 0,00
Terug
Stuur een e-mail