Informatiebijeenkomst ZK Plusprogramma

dinsdag 10 september 2019 18:30 - 20:30
  • Vanaf €0,00 
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Locatie
Adres KNGF hoofdkantoor
Stadsring 159
3817 BA AMERSFOORT
Telefoon 033-467 29 00
Fax 033-467 29 99
E-mail hoofdkantoor@kngf.nl
Website www.kngf.nl
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Groep Overig
Inschrijven voor 9-9-2019
Organisatie
Organisator KNGF
Contactpersoon Mevrouw F. van der Pas
Telefoon 0334791109
E-mail scholing@kngf.nl
Website www.kngf.nl
  • Praktische info
  • Programma
  • Inhoud
  • Overig
  • Kosten
Sinds afgelopen juli ben je kandidaat deelnemer bij het ZK Plusprogramma. Als kandidaat deelnemer zijn er verschillende eisen waar je aan moet voldoen.
In deze bijeenkomst zal informatie worden verstrekt over wat deelname aan het ZK Plusprogramma voor jou als praktijk betekent en zal nadere toelichting worden gegeven op de verschillende normen en criteria van het ZK Plusprogramma.

KNGF Entreevisitatie
Eén van de onderdelen die daarnaast specifiek uitgelicht zal worden is de KNGF Entreevisitatie. Deelname aan een KNGF Entreevisitatie is een noodzakelijke voorwaarde om vanaf 1 januari 2020 definitief deel te kunnen nemen aan het ZK Plusprogramma en om in aanmerking te komen voor een Plusovereenkomst bij Zilveren Kruis in 2020. De voorwaarden van Zilveren Kruis schrijven voor dat dit een KNGF Entreevisitatie moet zijn. Dit is een standaardvisitatie. De entreevisitatie zal worden uitgevoerd door, door het KNGF aangewezen, onafhankelijke KNGF opgeleide visiteurs.

Planning KNGF Entreevisitatie
De visitatie vindt plaats tussen 1 september en 30 oktober 2019 en wordt uitgevoerd door twee onafhankelijke, ervaren KNGF opgeleide visiteurs. Binnenkort zal er contact worden opgenomen met de praktijk om de KNGF Entreevisitatie in te plannen.
18:00-18:30 Inloop, ontvangst met kopje koffie en/of thee

18.30-20:30 Inhoudelijk programma

20:30 Einde sessie
Informatiebijeenkomst
Om meer informatie te krijgen over je deelname aan het ZK Plusprogramma en je goed te kunnen voorbereiden op de KNGF Entreevisitatie nodigen wij je uit voor een informatiebijeenkomst. Het KNGF organiseert deze op dinsdag 10 september van 18.30 – 20.30 uur (inloop vanaf 18.00 uur) bij het KNGF hoofdkantoor te Amersfoort.
Tijdens de informatiebijeenkomst krijg je een toelichting op alle onderdelen van het ZK Plusprogramma en specifiek de KNGF Entreevisitatie (de voorbereiding, de visitatie en het visitatierapport).
Er zal ruime gelegenheid zijn voor het beantwoorden van alle vragen.

Aanmelden
Wegens de beperkte beschibkare ruimte van de zaal, kunnen er maximaal twee praktijkvertegenwoordigers per praktijk – AGB zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst.
Accreditatiepunten
Let op: deze bijeenkomst betreft een algemene informatiebijeenkomst met betrekking tot het ZK Plusprogramma waarvoor geen accreditatiepunten worden verleend.

Parkeermogelijkheden:
Mocht je met de auto komen dan adviseren wij je gratis te parkeren in de garage van het KNGF (mogelijk vanaf 16.45 uur). De parkeergarage bevindt zich onder het gebouw van het KNGF aan de stadsring 159-B, (voorzijde). Je rijdt de parallelweg op en meteen de eerste inrit aan de rechterzijde ga je naar beneden. Druk op belicoon van het KNGF en toets daarna nummer 1 in. Hierna krijg je toegang tot de parkeergarage.

Wanneer blijkt dat bovenstaande parkeermogelijkheid vol is dan wordt verzocht om je auto te parkeren in de parkeergarage Beestenmarkt, tegen betaling (vanaf de Stadsring naar rechts).
Deze parkeergarage is geopend van maandag tot en met zaterdag van 7.30 tot 22.00 uur, op donderdag van 7.30 tot 24.00 uur.
Uitrijden kan 24 uur per dag.

Hieronder ziet u de prijzen per lidmaatschap.


PrijscategoriePrijs
KNGF-lid Compleet€ 0,00
Standaard prijs€ 0,00
KNGF-lid zonder korting€ 0,00
Terug
Stuur een e-mail