Informatiebijeenkomst entreevisitatie

donderdag 13 september 2018 18:30 - 20:30
  • Vanaf €0,00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Locatie
Adres Het Nieuwe Eemland
Daam Fockemalaan 12
3818 KG AMERSFOORT
Telefoon 033-4612984
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Groep Overig
Inschrijven voor 13-9-2018
Organisatie
Organisator KNGF
Contactpersoon Mevrouw E.F. van Campen-Lucas
Telefoon 0334791109
E-mail visitatie@kngf.nl
Website www.mijnkngf.nl
  • Praktische info
  • Programma
  • Inhoud
Voorbereiding KNGF Entreevisitatie
De praktijk(vertegenwoordiger) is verantwoordelijk voor de voorbereiding voorafgaand aan de KNGF Entreevisitatie. De voorbereiding van de visitatie en het aanleveren van de hiervoor benodigde documenten vindt plaats via het digitaal systeem Compass (kngf.exata.nl). U kunt inloggen met dezelfde gegevens als u gebruikt voor mijnKNGF.nl.

Informatiebijeenkomst
Om u goed te kunnen voorbereiden op de KNGF Entreevisitatie nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst. KNGF organiseert deze in samenwerking met de auditbureaus HCA en IVAK op donderdag 13 september 18.30 – 20.30 uur (inloop vanaf 18.00 uur) bij het KNGF Hoofdkantoor in Amersfoort.
Tijdens de informatiebijeenkomst krijgt u een toelichting op alle onderdelen van een visitatie: de voorbereiding, de visitatie en het visitatierapport. Ook krijgt u uitleg over de zes indicatoren die getoetst worden en in de standaardvisitatie gebruikt worden. Er is ruime gelegenheid voor het beantwoorden van al uw vragen.

Aanmelden
Er kunnen maximaal twee praktijkvertegenwoordigers per praktijk – AGB zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst. Graag ontvangen wij uw aanmelding voor 6 september as.
18:00 uur inloop, ontvangst met kopje koffie en/of thee

18.30 uur start presentatie

20:30 uur einde presentatie
Sinds 1 juli 2018 bent u ‘Kandidaat deelnemer Plusprogramma’. Als kandidaat deelnemer zijn er verschillende eisen waar u aan moet voldoen, zoals het voor 15 november 2018 ondergaan van een KNGF Entreevisitatie.

Wat is een KNGF Entreevisitatie
Deelname aan een KNGF Entreevisitatie is een noodzakelijke voorwaarde om vanaf 1 januari 2019 definitief deel te kunnen nemen aan het Plusprogramma en om in aanmerking te komen voor een Plusovereenkomst Zilveren Kruis 2019. De voorwaarden van Zilveren Kruis schrijven voor dat dit een KNGF Entreevisitatie moet zijn. Dit is een standaardvisitatie. Het mag dus niet een gecombineerde of verkorte visitatie zijn. De entreevisitatie zal worden uitgevoerd door, door het KNGF aangewezen, onafhankelijke KNGF opgeleide visiteurs.

Planning KNGF Entreevisitatie
Het KNGF heeft de planning en organisatie van alle KNGF Entreevisitaties uitbesteed aan HCA. Zij dragen zorg voor de gehele afhandeling van de visitatie bij uw praktijk. HCA neemt binnenkort contact met u op om de KNGF Entreevisitatie in te plannen. De visitatie vindt plaats tussen 1 september en 15 november 2018 en wordt uitgevoerd door twee onafhankelijke, ervaren KNGF opgeleide visiteurs.Terug

Locatie

Het Nieuwe Eemland
Daam Fockemalaan 12
3818 KG AMERSFOORT

Deel dit evenement

Stuur een e-mail