Presentatie Tijdig starten met stoppen

maandag 17 september 2018 19:30 - 22:00
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Locatie
Adres KNGF hoofdkantoor
Stadsring 159
3817 BA AMERSFOORT
Telefoon 033-467 29 00
Fax 033-467 29 99
E-mail hoofdkantoor@kngf.nl
Website www.kngf.nl
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Groep beroepsgerelateerde scholing
Inschrijven voor 10-9-2018
Organisatie
Organisator KNGF
Contactpersoon Mevrouw J. de Jong
E-mail scholing@kngf.nl
Website www.kngf.nl
  • Praktische info
  • Programma
  • Inhoud
  • Overig
Doelgroep
Praktijkhoudende fysiotherapeuten die van plan zijn tussen nu en 5 jaar de praktijk te beëindigen. Deze presentatie is alleen toegankelijk voor KNGF-leden.
Groepsgrootte maximaal 30 personen.
19.00 uur - Ontvangst en inschrijving
19.30 uur - Start lezing
20.30 uur - Pauze
20.45 uur - Vervolg lezing
22.00 uur - Einde
Eens komt het moment dat u besluit uw praktijk te beëindigen. U gaat met pensioen, een samenwerkingsverband aan, in loondienst of misschien verhuizen. Er komt dan nogal wat op u af. Zaken waar u in eerste instantie misschien niet bij stilstaat, maar die wel grote invloed hebben op een soepele overdracht. Een goede voorbereiding levert u veel op. Bent u fysiotherapeut en van plan tussen nu en 5 jaar te stoppen met uw praktijk, dan is deze bijeenkomst voor u!

Tijdige voorbereiding is het halve werk
Praktijkoverdracht betekent belangrijke beslissingen nemen, met vaak grote persoonlijke en financiële consequenties. Beslissingen die u liever niet onder tijdsdruk wilt nemen. Er komt al genoeg op u af als het zover is. Tijdig nadenken over uw overdracht voorkomt veel onnodige stress. Alles wat u in de voorbereiding kunt doen scheelt. En sommige zaken hebben gewoon meer tijd nodig om op de gewenste wijze te regelen. Bijvoorbeeld het aanpassen van de rechtsvorm of een fiscale structuur. Voornemens binnen vijf jaar uw praktijk over te dragen of in te brengen in een maatschap? Start dan nu met de eerste voorbereidingen. Want met een goede voorbereiding bespaart u tijd en geld en voorkomt u onnodige spanning. Een deskundig advies betaalt zich daarbij vaak dubbel en dwars terug.

Presentatie Tijdig starten met stoppen: alles op een rij
Iedereen heeft zijn eigen reden om de praktijk over te dragen en iedere situatie is net weer anders. Toch zijn er veel gemene delers. Hierover hoort u in de presentatie dan ook alle ins en outs. Ook is er ruimte om uw eigen situatie tegen het licht te houden.
Accreditatie
Deze presentatie is niet geaccrediteerd.
Terug

Locatie

KNGF hoofdkantoor
Stadsring 159
3817 BA AMERSFOORT

Deel dit evenement

Stuur een e-mail