NVMT Inspiratiediner/Workshop en Vakinhoudelijke Avond

woensdag 13 december 2017 15:00 - 21:30
  • Vanaf €0,00 
= Plaats beschikbaar
= Wachtlijst
= Last minute
(mogelijk een ander tarief)
= Inschrijfperiode nog niet gestart
= Inschrijven niet mogelijk
 
Locatie
Adres Hotel van der Valk Eindhoven
Aalsterweg 322
5644 RL EINDHOVEN
Telefoon 040 211 60 33
E-mail eindhoven@valk.com
Website www.hoteleindhoven.nl
Algemene informatie
Status Inschrijven niet mogelijk
Groep vakinhoudelijke scholing
Inschrijven voor 10-12-2017
Organisatie
Organisator Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie, NVMT
Contactpersoon Mevrouw A.R. Einerhand
Telefoon 06-81370037
E-mail secretariaat@nvmt.nl
  • Praktische info
  • Programma
  • Inhoud
  • Kosten
Accreditatie aangevraagd:
Inspiratiediners (uitsluitend toegankelijk voor NVMT leden): Register Ma

Vakinhoudelijke avonden: Register FT en Ma: 2 punten

Bijeenkomsten vinden plaats op verschillende locaties in Nederland:

11 oktober
Locatie: in Amsterdam, Loetjes aan t’ IJ:
Werfkade 14 | 1033 RA Amsterdam

15 november
Abe Lenstra Stadion-Tripzaal
Abe Lenstra Boulevard 21
8448 JA HEERENVEEN


13 december
Locatie: in Eindhoven, Van der Valk Eindhoven:
Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven

20 december
Locatie: in Rotterdam, Zakelijk Lommerijk (Bergse Plas)
Lommerrijk Straatweg 99, 3054 AB Rotterdam
Programma:
Inspiratiediner (uitsluitend voor NVMT leden)
15.15 – 15.30 uur ontvangst
15.30 – 17.30 uur workshop
17.30 – 17.45 uur nabespreking

17.45 uur tot uiterlijk 19.00 uur diner (deelnemers van inspiratiediners)

Vakinhoudelijke avond
19.25 uur Inleiding NVMT
19.30 uur Lezing – Prof. dr. Dirkjan Veeger
20.30 – 20.45 Pauze
20.45 uur Lezing – Norman D’hondt MSc.
21.45 uur Afsluiting met borrel
INSPIRATIEDINER/WORKSHOP: Onder leiding van Lukas van Belkum
SPREKERS VAKINHOUDELIJKE AVOND: Prof. dr. H.E.J. Veeger EN Norman D'Hondt

INSPIRATIEDINER/WORKSHOP
De NVMT wil zoveel mogelijk ledengericht werken en haar leden ondersteunen bij praktische vraagstukken in een veranderde zorgmarkt. Daarom worden er sinds 2016, voorafgaand aan de vakinhoudelijke avonden, inspiratiediners voor ondernemers (manueel therapeuten met personeel in loondienst) georganiseerd. Deze bijeenkomsten bestaan voor het grootste deel uit een presentatie / workshop door een inspirerende spreker. Daarnaast kunt u gedurende de bijeenkomst en het aansluitende diner input leveren voor het beleid van de NVMT en netwerken met uw collega’s uit de regio. Na het diner kunt u de vakinhoudelijke avond bijwonen.

De inspiratiediners van 2017 staan in het teken van klantdata en klantbeleving. Gedurende een 2 uur durende workshop van Lukas van Belkum gaat u actief aan de slag met het in kaart brengen en herkennen van uw klant en komen mogelijkheden aan bod om de beleving van uw klant te optimaliseren en uw klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

De workshop bestaat uit de volgende 2 onderdelen:

Klantdata, wat kun je er mee?
Veel bedrijven bulken van (klant)data en dat is een goudmijn. Toch wordt er nog nauwelijks echt iets mee gedaan. Gebruik de data van uw klanten! Vertaal het naar betere producten en diensten. De uitdaging ligt niet in het vinden van de overtreffende trap van CRM of Lifetime Value Management, maar in het omzetten van alle data naar meer kennis van uw klanten. Denk daarbij verder dan alleen uw klantdata, neem bijvoorbeeld ook medewerkersdata mee in uw analyses. Juist het combineren van verschillende databronnen levert nieuwe inzichten op.
Binnen de workshop gaan we actief aan de slag met het in kaart brengen en herkennen van uw klant. Veel gegevens hebt u al van deze klant, hoe interpreteer u deze? Wat kunt u ermee binnen uw team? Welke klantprofielen herkent u en welke benaderingswijze past daar het beste bij? Ook gaan we in op de marketingaspecten van uw klantbenadering. Is deze nogal traditioneel en denk u: ’ach de klant komt toch wel’; of maakt u hier al gebruik van Online Marketing en de inzet van Social Media? Ook dit gaan we tijdens deze workshop verder belichten. Welke communicatiekanalen passen het beste bij uw klanten en hoe en wanneer zet u deze dan in?

Beleving
Een klant zoekt in uw praktijk tegenwoordig meer dan alleen een goede behandeling. Met diensten en producten kun u zich steeds minder onderscheiden. De behoeften van mensen liggen steeds meer op het emotionele vlak. Echt en gemeend contact, van mens op mens, wordt steeds belangrijker om het verschil te maken.
Vanaf de eerste kennismaking tot bij het afscheid tijdens de laatste behandeling. Hoe gastvrij bent u daarbij als organisatie? Voelt de klant zich meteen op zijn gemak bij zijn eerste bezoek? Hoe meten we deze gastvrijheid? Dat zijn allemaal vragen die we, samen met u de revue laten passeren.

Wilt u in uw praktijk ook actiever aan de slag om uw klant beter te leren en kennen en deze zo nog beter van dienst te zijn? Dan biedt deze workshop u een aantal instrumenten aan om hiermee actiever te worden!

Uw workshopleider,
Lukas van Belkum is een ervaren trainer en docent binnen de vakgebieden Marketing & Sales. Hij heeft jaren een eigen (MKB)-bedrijf gehad en heeft een actief netwerk binnen zowel eerste- als tweedelijns zorg. Hij is tevens parttime docent bij Saxion Hogescholen.

VAKINHOUDELIJKE AVOND
Klachten in de schouder worden dikwijls toegeschreven aan instabiliteit van het schoudergewricht. Disfunctie van het rotatorenmanchet en afwijkende bewegingen van het schouderblad zouden translaties in het schoudergewricht veroorzaken, met allerlei nadelige gevolgen van dien. Een oplossing wordt vervolgens, logischerwijs, gezocht in “stabiliteitstraining van de schouder”.
Maar wat is dat nu eigenlijk: “stabiliteit”? Voor sommigen is het spierkracht en timing. Voor anderen is het positiehandhaving.
Wie een antwoord zoekt in de wetenschappelijke literatuur, stuit op een variëteit aan interpretaties: schouderspierkracht, snelheid van ratio’s van schouderspier reflexen en kwaliteit van positiewaarneming worden door elkaar heen als maat voor schouderstabiliteit gebruikt.
Het onderliggende begrip lijkt te zijn: hoe goed is men in staat houding en beweging van de schoudergordel te controleren bij ADL problematiek?

In dit tweeluik aan lezingen door prof. dr. Dirkjan Veeger en Norman D’hondt MSc. wordt het fenomeen “stabiliteit” voor het voetlicht gebracht. Zij bespreken met u de consequenties van het verschil tussen een klinische en een fundamenteel wetenschappelijke benadering van het fenomeen “stabiliteit”.

Hieronder ziet u de prijzen per lidmaatschap.


PrijscategoriePrijs
BI-lid€ 0,00
Standaard prijs€ 25,00
Terug

Locatie

Hotel van der Valk Eindhoven
Aalsterweg 322
5644 RL EINDHOVEN

Deel dit evenement

Stuur een e-mail